Van weg naar terug

Het is lang geleden dat er nog een blog uit mijn vingers kroop. Lang geleden omdat ik het druk had. Op een jaar tijd veranderde ik van job, ontdekte dat ik zwanger was en schreef ik samen met twee andere auteurs een boek voor de zoekende ouder. Ik zat niet stil, dat kan je wel stellen. Het mooie aan zwanger zijn wanneer je een boek schrijft over diezelfde periode in je leven is dat je de voorgestelde tips meteen kan toepassen. En geloof me, toepassen dat deed ik. Het positieve effect daarvan, dat merkte ik. 

Ondertussen is het boek klaar, de baby geboren en begint het weer te jeuken om mijn dagelijkse worstelingen, ervaringen en stommiteiten opnieuw met jullie te delen. Zolang de baby er zin in heeft om me wat me-time te gunnen om te schrijven voorzie ik wie wil van verhalen over het ouderschap zoals het echt kan zijn. Zonder grijze of roze wolk, maar gewoon vanop een behoorlijk rustig plateau op een bankje met een glaasje. Als flesvoedende moeder mag het dan ook al eens wat sterkers zijn. Ik ben voor de tweede keer moeder en mag me voor het eerst auteur noemen. Bottoms up met dat shotje tequila. Zo komen we dan naadloos bij de naam van dat boek waar ik zo trots op ben: Roze wolken & tequila, vanaf 14/10 te koop online of in je boekenhandel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: