Winkelen

Naar de winkel gaan, daar ben ik, al zeg ik het zelf, de laatste jaren best goed in geworden. Ik plan maaltijden voor de week, maak een boodschappenlijstje en haal wat we nodig hebben. Soms echter, durf ik al eens wat af te wijken. Zo ook vandaag wanneer ik zie dat de vaatwastabletten in promo staan. En wat voor een promo. Ik weet het, soms kan ik extreem huiselijk zijn. Mijn twintigjarige-ik zou met de ogen draaien wanneer ze zou zien hoe enthousiast mijn dertigjarige-ik wordt van deze promo.

Zoveel tabletten, voor zo’n klein prijsje. Inladen die handel, want vaatwastabletten is wat we nodig hebben in ons huishouden. Die zijn dan ook bijna op. Toch?

“Ik weet het, soms kan ik extreem huiselijk zijn.

Mijn twintigjarige-ik zou met de ogen draaien

wanneer ze zou zien hoe enthousiast mijn dertigjarige-ik wordt van deze promo.”

Of toch niet? Thuis aangekomen merk ik dat mijn geheugen weer enorme steken heeft laten vallen. Er staan namelijk reeds twee gigantische dozen met vaatwastabletten naar me te lachen… Vijfhonderd vaatwastabletten in huis, dat is toch de droom van ieder huishouden, niet?

Ook last van zwangerschapsbrein nadat je een baby op de wereld zette? Lees er alles over in ‘Roze wolken en tequila’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: